DEN TWEELING NL

Recentebeoordeling


4 sterren uit 96 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Den Tweeling NL. Meer weten? Ontdek meer

6 jun 2024 om 22:10 Het was goed.
5 apr 2024 om 20:13 Zoals altijd erg lekker eten. Er lag een systeem uit waardoor we niet op dr hoogte gehouden werden van vertraging, maar verder prima
24 mrt 2024 om 14:04 Lekker
17 mrt 2024 om 22:47 Heel lekker! Courgette soep, Vlaamse stoverij en belgische saté.
10 mrt 2024 om 8:59 2,5 uur moeten wachten op bestelling. Alle begrip voor weekenddrukte en onvoorziene omstandigheden, maar informeer de klant hier dan zelf over, dat voorkomt een hoop irritatie.
24 feb 2024 om 12:08 Goed eten, zelfs de frites was nog krokant.
5 feb 2024 om 12:15 Super lekkere Vlaamse stoverij, ook de spicy Mexican chicken burger smaakte bijzonder goed! Netjes op tijd en warm geleverd.
28 jan 2024 om 0:08 Heel lekker, Burger Den Tweeling heeft me bijzonder verrast. Snelle levering en het was nog heel warm. Eerste maal besteld maar zeker niet de laatste keer!
23 jan 2024 om 20:20 Verschrikkelijk, 2,5 uur gewacht en vervolgens koud en vies eten. Vreselijk!
22 jan 2024 om 5:39 Flink van moeten overgeven. Heel de nacht met maagzuur gelegen. Die friet was verbrand, de pindasaus smaakte verbrand, de milkshakes zuur, en me frikandel gleed bij elke hap uit me broodje vanwege de grote hoeveelheid mayonaise waar het in zwom.
21 jan 2024 om 14:49 Once again I was very pleased with my meal. I love their homemade soups, dishes and goulash/stoofvlees. I'm happy that they deliver all the way to Zundert.